Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Φώτης Δομουχτσίδης στον Δήμο Σιντικής

Στο «άοσμο» debate που πραγματοποιήθηκε για την δημαρχία Σιντικής κυριάρχησε ο νυν Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV με την κ.Ελένη Μωραίτη το βράδυ στο δρομολογημένο debate του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ εμφανίστηκε μόνο ο κ.Δομουχτσίδης και κανείς άλλος πλην της κ.Ιωαννίδου (ΚΚΕ) η οποία είχε πρόθεση να παραβρεθεί, απαξιώνοντας πλήρως του πολίτες της Σιντικής οι οποίοι περίμεναν να ακούσουν τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων για το μέλλον του τόπου.

Ο κ. Λούγγος που δεν εμφανίστηκε ούτε το μεσημέρι έστειλε ένα δελτίο τύπου με το οποίο προσπαθούσε να εξηγήσει την απουσία του.

Κατά την άποψή μας οι διαφορές και η προβολή θέσεων δημοσίως και μάλιστα όταν καταγράφονται από τηλεοπτικές κάμερες, ώστε να ελεγχθούν αργότερα οι ομιλούντες, είναι ιδανικότερες από τα ανεμολόγια στα καφενεία με λόγια του αέρα που τα διαγράφει ο χρόνος.

Η υποψήφια δήμαρχος κ. Όλγα Φυταγκουρίδου «μετρημένη» εμφανίζει την δύναμή της στην περιοχή των Ποροίων, ο κ.Παναγιωτίδης δούλεψε με σοβαρότητα στην περιοχή του Σιδηροκάστρου και στο Αχλαδοχώρι και ο κ.Λούγγος στην Βυρώνεια και το Πετρίτσι αλλά εκτός του Πετριτσίου που ακόμη δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σε όλες τις περιοχές του Δήμου ο κ. Φ. Δομουχτσίδης κρατάει σοβαρά ποσοστά.

ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Σχολιάστε