Τσούτσιας για Μανιατογιάννη: «Στα Βριλήσσια κάποιοι πολιτεύονται θεωρώντας τους πολίτες ανεγκέφαλους…σ’ ένα προάστιο που όλοι γνωριζόμαστε

Με ένα καυστικό σχόλιο ο Γιάννης Τσούτσιας επικεφαλής της Δράσης «επιτίθεται» στο σημερινό Δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη καταλογίζοντας του παλαιοκομματισμό και πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Αιτία η διγλωσσία του δημάρχου και η προσπάθεια του ενώ έχει την πλήρη κυβερνητική στήριξη  να προσπαθεί να παραστήσει τον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό. Όπως αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τσούτσιας δεν μπορεί την ώρα που έχει υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη στο συνδυασμό του, την ώρα που η τοπική οργάνωση και η δημοτική παράταξη « Ανοιχτή Πόλη» εκδίδουν ανακοινώσεις στήριξης και κοινής καθόδου εσύ να το παίζεις υπερκομματικός και να γυρνάς ακόμη και σε εκδηλώσεις κομματικές της Νέας Δημοκρατίας και να φωτογραφίζεσαι με βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευση για να αποκτήσεις πολιτικό άλλοθι.

Να θυμίσουμε ότι στην ίδια παλαιοκομματική γραμμή κινείται και ο Αργύρης Ντινόπουλος προτάσσοντας το κομματικό χρίσμα εν έτη 2019.Από ότι φαίνεται όμως τόσο ο νυν δήμαρχος όσο και ο πρώην υπουργός δεν καταφέρουν να συγκινήσουν τους πολίτες που αποστρέφονται τον κομματισμό και την δημιουργία διχαστικού κλίματος που δεν υπηρετεί μια αυτοδιοικητική λογική και παρατείνει τις πολιτικές της μιζέριας και της μετριότητας στην πόλη τους.

Το σχόλιο του Γιάννη Τσούτσια αναφέρει:

«Στη χώρα του «είσαι ό,τι δηλώσεις» μάλλον κάποιοι πολιτεύονται θεωρώντας τους πολίτες ανεγκέφαλους. Με τρία υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη στο ψηφοδέλτιό του, ο κ. Μανιατογιάννης δηλώνει αντίθετος σε όσους «οραματίζονται μια κομματικά εξαρτημένη τοπική αυτοδιοίκηση, υποχείριο της εκάστοτε κυβέρνησης»!

Βεβαίως έκαστος επιλέγει τις συνεργασίες του, λόγος δεν μας πέφτει. Αλλά να μην κοροϊδευόμαστε κιόλας, να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των επιλογών μας.

(Εμείς στη «Δράση» το πράξαμε, όταν το θέμα τέθηκε, μάλιστα όχι μια φορά…)

Άκου «πολυσυλλεκτικότητα» το νέο ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ, σ’ ένα προάστιο που όλοι γνωριζόμαστε…Τ «Υ

Πολλά στελέχη στα Βριλήσσια προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα νέο κλίμα απομονώνοντας αυτές τις παλαιοκομματικές πολιτικές και συμπεριφορές προτάσσοντας την ανάγκη για συνεργασία και σύγκλιση μέσα σε ένα πνεύμα αλλαγής της σημερινής παθογένειας που έχει εγκλωβίσει το προάστιο σε μια μετριότητα. Φαίνεται πάντως ότι η κοινωνία είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση της…στα Βριλήσσια αλλά και σε όλη την επικράτεια.
Σχολιάστε