OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Προεδρείο του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιά

Με την αντιπροσωπία του Συνδικάτου Ιδιοκτητών Ταξί Πειραιώς συναντήθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης Ο Πρόεδρος του ΣΙΤΑΠ, Τάσος Δαμιανίδης, μαζί με τον Ταμία Ιωάννη Τσακίρη, αναφέρθηκαν σε βασικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Μεταξύ άλλων έκαναν λόγο για υποκλοπή του συγκοινωνιακού έργου των ταξί από επαγγελματίες και επιχειρήσεις άλλων κλάδων. Όπως κατήγγειλαν τέτοιου είδους φαινόμενα είναι υπό την ανοχή του κράτους, ενώ την κατάσταση επιτείνει και το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο παρουσιάζει σημαντικά κενά. Επιπλέον ζήτησαν τη θεσμοθέτης λειτουργίας δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου για υποθέσεις που απασχολούν τον κλάδο. Με τον τρόπο αυτό, όπως υποστήριξαν θα διασφαλιστεί ότι τα πρωτοβάθμια πειθαρχικά συμβούλια θα λειτουργούν με μεγαλύτερη διαφάνεια και με ταχύτερες διαδικασίες.

Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα κρουαζιέρας και ζητήματα που αφορούν στην οριοθέτηση σημείων επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει αλλαγή του θεσμικού πλαισίου προκειμένου να επιτευχθεί η θωράκιση του κλάδου από φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι από τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής θα λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού με κανόνες και συγκεκριμένο πλαίσιο. Επίσης διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του ΣΙΤΑΠ ότι θα συνεργαστεί μαζί τους για να βρεθούν λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στον κλάδο.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice