OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου και Περιφερειάρχη Κρήτης για την άνοδο του ΟΦΗ στη Volley league

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την τεράστια επιτυχία που οδηγεί την κρητική ομάδα στη volley league ανδρών, την κορυφαία κατηγορία στη χώρα, έδωσαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

«Η πρωτόγνωρη αυτή επιτυχία τιμά το κρητικό βόλεϊ και τον κρητικό αθλητισμό και αποτελεί μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το νησί μας», ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης. Από την πλευρά του ο κ.  Λαμπρινός σημείωσε ότι: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους μόχθησαν για να τα καταφέρουν: τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας, εκείνους που εργάστηκαν αθόρυβα δίπλα τους, τον κόσμο που τους στηρίζει και ασφαλώς στους διοικούντες τον ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η εξαιρετική δουλειά που κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιάννης Δανδάλης και οι συνεργάτες του σε όλα τα τμήματα της αρμοδιότητάς τους, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, αποδίδει καρπούς και προσφέρει στον ηρακλειώτικο αθλητισμό επιτυχίες, όπως η συγκεκριμένη άνοδος (και όχι μόνο), καθώς και εκατοντάδες παιδιά που μαθαίνουν από νωρίς τα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας και διδάσκονται τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι».

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice