Σγουρός: «Οι πολίτες να μην παρασυρθούν από τυχόν ψευδο-διλήμματα των κομμάτων»

«Να μην πιστέψουν τα ψευδο-διλήμματα που μπορεί να βάλουν τα κόμματα, προκειμένου να στηρίξουν τους αρεστούς τους, αλλά να προκρίνουν τους άριστους», προτρέπει τους πολίτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, από την συγκέντρωση φίλων και μελών της παράταξής του στην Καλλιθέα.

Ο ίδιος προειδοποιεί ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, «αφού η Αττική πρέπει να επανέλθει στην κανονικότητα το συντομότερο» και τους καλεί να προκρίνουν εκείνους που μπορούν να βγάλουν την μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας από το τέλμα.

Ο κ. Σγουρός υπογραμμίζει ότι η Παράταξή του «είναι η μόνη που έχει δώσει τέτοια εχέγγυα, με την παρουσία της στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης από το 2003, χωρίς να μεταπηδήσουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή αν και είχαμε την ευκαιρία».

Κατά την τοποθέτησή του ο Γιάννης Σγουρός δεν δίστασε να επικρίνει τους ανθυποψηφίους του, τη μεν περιφερειάρχη Αττικής διότι «απέτυχε σε ό,τι κι αν διαχειρίστηκε», το δε δήμαρχο Αμαρουσίου διότι διατυμπανίζει ότι θα λύσει «ως δια μαγείας τα συσσωρευμένα σε βάθους δεκαετιών προβλήματα της Αττικής με συνθήματα και αοριστολογίες, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε μετά από 12 χρόνια δήμαρχος να λύσει βασικά προβλήματα στον δήμο του».

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ. Β’ Αθηνών – Νότιος Τομέας Μιχάλης Χάλαρης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης και Βάσω Μαργαρίτη

 
Σχολιάστε