Προτεραιότητα του Γ. Φωστηρόπουλου ένα προσβάσιμο Παλαιό Φάληρο στα ΑμεΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων Προγραμματικού Σχεδιασμού του Συνδυασμού «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης και καταγραφής προβλημάτων με τον Βαγγέλη Αυγουλά.

Ο νεαρός δικηγόρος έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του κ. Κουρουμπλή στα υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών και δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον Αττικής, όντας και αντιδήμαρχος της πόλης, ενώ σήμερα διατελεί, μεταξύ άλλων, τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, αναπλ. γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, πάρεδρο μέλος της Επιτροπής Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία του Πανεπιστημίου Αθηνών – από την ίδρυσή της – μέλος Δ.Σ. του Αθλητικού Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ “Τυρταίος” και μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος ενημερώθηκε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τα ΑμεΑ ενώ ολοκληρώθηκε μία σημαντική και άκρως απαραίτητη θεματική ατζέντα στόχων και απαιτούμενων έργων, για την επίτευξη της επιβαλλόμενης από την ανθρώπινη ηθική μας παροχής ποιότητας ζωής, ισότιμα και δίχως διακρίσεις προς όλους του δημότες καθώς και της εκπαίδευσης του Δημοτικού Συνόλου προς αυτήν την κατεύθυνση και φιλοσοφία.

Κάτι που αποτελεί και προσωπικό στοίχημα του Γιάννη Φωστηρόπουλου που φιλοδοξεί να δει ένα Παλαιό Φάληρο, πραγματικά φιλικό στα ΑμεΑ.

«O Βαγγέλης Αυγουλάς με βοήθησε να δω τον κόσμο Με Άλλα Μάτια. Απόψε, θα συζητήσουμε για θέματα αναπηρίας στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού μας» ανέφερε σε μήνυμα του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Φωστηρόπουλος, όπου συνοδεύεται και με το παρακάτω βίντεο.
Σχολιάστε