Πολίτες για την Ανατροπή-Θοδωρής Ζώτος: «Ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

Νέος αυτοδιοικητικός συνδυασμός κατέρχεται στις εκλογές για τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη με νέους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την πόλη τους.

Ο Θοδωρής Ζώτος πήρε την απόφαση να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τη δημαρχία της πόλης με την δημοτική παράταξη «Πολίτες για την Ανατροπή». Σήμερα (3/4), ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να κατέβει στις εκλογές προκειμένου «μια νέα μέρα να ξημερώσει για την Νίκαια-Ρέντη και η ανατροπή θα αποκτήσει την κυριολεκτική έννοια του όρου» όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Θοδωρής Ζώτος:

«Συντρίβουμε την κατσαμπάσικη πρακτική που κράτησε την περιοχή πίσω, στέλνουμε στα σπίτια τους, όσους έπαιξαν παιχνίδια στις πλάτες σας!

 Ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Ούτε μασκαρεύεται σε καθαρή πόλη εν όψει των δημοτικών εκλογών, με ….οργασμό έργων και …πρόθυμα συνεργεία καθαριότητας που κάνουν όλως τυχαίως ξαφνικές εμφανίσεις ολούθε τον τελευταίο καιρό.

Για να μπει κάποιος στον συνδυασμό μας, πρέπει να έχει καθαρά χέρια και μεταφορικά και κυριολεκτικά:

 -Να μην  έχει διαχειριστεί δημόσιο χρήμα

-Να μην διαθέτει …κληρονομικό χάρισμα ως εκλεκτός με πελατεία.

-Θέλουμε τον συμπολίτη της διπλανής πόρτας που η φωνή του δεν εισακούεται, δίπλα μας.

 -Για να μπορεί να μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δήμαρχο χωρίς γραμματείς και φαρισαίους που θα τον παραπέμπουν στις καλένδες του “ενημέρωσα τον υπεύθυνο και το έχει υπ’ όψιν του” και κατόπιν γράψιμο κανονικότατο.

 -Που θα μας βρείτε; Είμαστε σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, κοντά σας  σε κάθε πρόβλημα και αγωνία.

 Μια νέα μέρα θα ξημερώσει για την Νίκαια-Ρέντη και η ανατροπή θα αποκτήσει την κυριολεκτική έννοια του όρου!!!».
Σχολιάστε