Ορφανός: «Θα αναδείξουμε την δυναμική της Τούμπας»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός είχε συνάντηση και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, κάνοντας αναφορά και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Η Τούμπα δρα, δημιουργεί, κερδίζει. Εμείς είμαστε εδώ, για να θυμίσουμε ότι με σχεδιασμό θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να αλλάξουμε τη ζωή σας. Να τη βελτιώσουμε και να φέρουμε τα στοιχεία που θα δώσουν σε όλες και όλους τις ευκαιρίες για μια καλύτερη διαδρομή», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο πρόβλημα πλημμελούς καθαριότητας της Τούμπας, φέρνοντας ως παράδειγμα τη λαϊκή αγορά, για την οποία είπε ότι αρκετές ώρες μετά τη λήξη λειτουργίας της παραμένει βρώμικη.

«Για εμάς είναι αυτονόητος ο καθαρισμός της περιοχής της λαϊκής αγοράς αμέσως μετά τη λήξη λειτουργίας της», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Όπως υποστήριξε, θα δώσει τεράστια δυναμική στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη.

«Πιστεύουμε ότι κάθε ομάδα που έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει ένα τέτοιο γήπεδο, είναι υποχρέωση του δήμου να τη στηρίξει. Ως υφυπουργός Αθλητισμού επικεντρώθηκα στην ανακατασκευή της κερκίδας στο γήπεδο του Άρη, βρήκαμε χώρο για το γήπεδο του Ηρακλή και κάναμε υποστυλώματα στη θύρα 4 του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Σχεδιάζουμε να αλλάξει η εικόνα της Θεσσαλονίκης στον αθλητικό χώρο. Θα βελτιώσουμε, για παράδειγμα, το γήπεδο της Μαλακοπής και τις εγκαταστάσεις του Γαλαξία κι έχουμε σχεδιασμό για τα κολυμβητήρια».

 
Σχολιάστε