OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Οι διεθνείς του 2004 με Βαζέχα Βάντσικ έπαιξαν μπάλα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Μια σημαντική εκδήλωση για την στήριξη των πυρόπληκτων στο Μάτι διοργανώθηκε στο Χαλάνδρι όπου στο δημοτικό Στάδιο Νίκος Πέρκιζας αναμετρήθηκαν οι ομάδες Φίλοι Βαζέχα και Α.Ε. Χαλανδρίου.Γέυση από  Euro 2004  πήραν εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την σηματική προσπάθεια που είχε αρχιτέκτονα και  ψυχή τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Βριλησσίων Κώστα Αμανατίδη.

Ποδοσφαιρικές μορφές του σύγχρονου ελληνικού ποδοσσφαίρου που έγραψαν ιστορία ξεδίπλωσαν για μια ακόμη φορά το ταλέντο τους και απέδειξαν ότι τα χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο για να χαρίσουν μαγικές στιγμές. Κριστόφ Βαζέχα και Γιόζεφ Βάντσικ ένωσαν τις δυνάμεις τους με Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο   Μπασινά , Νίκο Λυμπερόπουλο, Στράτο Αποστολάκη , Γρηγόρη Γεωργάτο, Κώστα Κατσουράνη, Στέλιο Γιαννακόπουλο. Μαζί τους και οι Σταύρος Τζωρτζόπουλος , Σπύρος Ρισβάνης , ο υιός Βαζέχα Αρκάδιος και ο υιός Αμανατίδη , Σταύρος που είναι και επικεφαλής του προπονητικού τιμ των ακαδημιών της Α.Ε. Χαλανδρίου.

Δυναμική ήταν η παρουσία της δημοτικής ομάδας Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια με  τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του Μπέλτσο Αθανάσιο, Δημαρά Άκη , Τσιφτιδέλη Κέλλυ, Μάρκογλου Γεώργιο, Βαρούχα Ελένη, Κουτστούρη Λέοντα, Καλιπολίτη Ζάννα, Ξενίδη Γιάννη και Μαστοράκη Χάρη. Παρών και ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος η υπεροχή των “ιερών τεράτων” του ποδοσφαιρου ήταν εμφανής και ξεκάθαρη με το τελικό αποτέλεσμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις…. αξίζει να αναφερθεί ένα εκπληκτικό τέρμα από τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά ιδανική μακρινή σέντρα του Καραγκούνη , όπου από 20 μέτρα με απευθείας βολ πλανέ εκτέλεσε στη συμβολή των δοκών τον αντίπαλο τερματοφύλακα γνωρίζοντας δικαίως την αποθέωση.Βέβαια επιτεύχθηκαν πολλά όμορφα τέρματα από Βαζέχα πατέρα και υιό, Γιαννακόπουλο, Γεωργάτο,  και Καραγκούνη.

Στο ημίχρονο βραβεύτηκαν οι συντελεστές της εκδήλωσης και οι χορηγοί , ενώ οι Φίλοι Βαζέχα τίμησαν με μια εικόνα τον εμπνευστή Κώστα Αμανατίδη. Στην εκδήλωση εκτός τους μεγάλου αριθμού θεατών μικρών κια μεγάλων , έδωσαν παρών πολλοί παράγοντες του αθλητισμού , εκπρόσωποι του δήμου Χαλανδρίου και πολλοί αυτοδιοικητικοί της περιοχής Χαλανδρίου και Βριλησσίων.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice