Ο Σταύρος Δάβαρης (Μάτσης) συμπορεύεται με τον υπ. Δήμαρχο Κώστα Μπουλμέτη σε Παιανία-Γλυκά Νερά

Έντονες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Παιανίας μετά και την προσχώρηση του Γιώργου Δάβαρη στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου.

Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος των στελεχών της πρώην, πλέον, παράταξής του δεν φαίνεται να τον ακολούθησαν στην επιλογή του αυτή, μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι μόλις πριν από έναν μήνα κατέκρινε σφόδρα τον Δήμαρχο. Με βάση έγκυρες πληροφορίες ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας συμπαρατάσσεται με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μπουλμέτηκαι την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Το Αύριο στα Χέρια μας”.

Ο λόγος για τον κ. Σταύρο Δάβαρη (Μάτση), δημοτικό σύμβουλο Παιανίας, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το όραμα των ανθρώπων του συνδυασμού του κ. Μπουλμετη και θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Παιανίας.

Στις τάξεις του συνδυασμού του κ. Μπουλμέτη τα στελέχη της παράταξης υποδέχονται με μεγάλη θέρμη τον κ. Σταύρο Δάβαρη (Μάτση), καθώς θεωρείται επιτυχημένος και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός με θετική συμβολή στην κοινωνία κατά την διάρκεια όλης της μέχρι τώρα πορείας του.

Αν μη τι άλλο πέρα για πέρα ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι αυτήν την στιγμή ο Κώστας Μπουλμέτης, ο οποίος βλέπει τον συνδυασμό του να αυξάνει όλο και περισσότερο την ισχύ του τόσο σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή, όσο και στην ποιότητα των στελεχών του.
Σχολιάστε