«Νέα Αρχή για την Αττική»: «Οργώνει» την Αττική η Βάνα Παπαδοπούλου

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη (συνδυασμός «Δημιουργία Αλληλεγγύη»), την εκδήλωση της Κάκιας (Κυριακής) Δρούτσα, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με το ίδιο συνδυασμό, με θέμα «Προσβασιμότητα Ατόμων με Αναπηρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη» αλλά και την παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος για την επόμενη τετραετία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Οικονόμου, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει η Βάνα (Βαρβάρα) Παπαδοπούλου με την ιδιότητα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου της «Νέας Αρχής για την Αττική» (βόρειος τομέας).

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, εξελίχθηκαν σε «παράσταση νίκης» για τον Παναγιώτη Μανούρη, ο οποίος έδωσε το «παρών» και στην εκδήλωση της κας Δρούτσα, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

«Θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό απ` όλους μας ότι η αναπηρία δεν είναι νόσος και ότι η προστασία των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία αποτελεί υποχρέωση όλων μας. Η ελεύθερη μετακίνηση των συμπολιτών μας με αναπηρίες στις πόλεις αλλά και η ενθάρρυνση συμμετοχής τους σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής του είναι υποχρέωση όλων μας. Οι νέες Δημοτικές αρχές θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό των Ατόμων με Αναπηρία και να τους εξασφαλίσουν τα μέσα που απαιτούνται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους», επισημαίνει η Βάνα Παπαδοπούλου.

Η Βάνα Παπαδοπούλου ήταν παρούσα και στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», για την παρουσίαση από τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Οικόνομου του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», Γιώργος Πατούλης.

Λίγα λόγια για την Βάνα (Βαρβάρα) Παπαδοπούλου

Η Βάνα (Βαρβάρα) Παπαδοπούλου είναι Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός (Πολυτεχνείο Βιένης-Αυστρία) και υψηλόβαθμό στέλεχος επί 20ετία σε πολυεθνικές και ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες με αρμοδιότητες παρακολούθησης και εφαρμογής της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του ΣΕΦΑ (Σύλλογος Ελλήνων Φοιτησάντων στην Αυστρία) και μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων.
Σχολιάστε