OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ισχυρό προβάδισμα Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Μεγάλο προβάδισμα του Απόστολου Τζιτζικώστα στις προσεχείς εκλογές από νέα δημοσκόπηση στην Κεντρική Μακεδονία, που του δίνει βάσιμες ελπίδες εκλογής ακόμη και από την πρώτη Κυριακή.

Ο νυν Περιφερειάρχης, καταγράφει ιδιαίτερα θετικές απόψεις τόσο για το έργο του όσο -ακόµα περισσότερο- και για το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Metrisis Poll η οποία δημοσιεύεται σήμερα στα “Παραπολιτικά” το 53,5% των πολιτών εκφράζεται θετικά για το έργο του κ. Τζιτζικώστα, έναντι 30,9% που εκφράζεται αρνητικά, ενώ το 72,9% έχει θετική γνώµη και µόλις το 18,3% αρνητική γνώµη για το πρόσωπό του. Ο κ. Τζιτζικώστας καταγράφει 90,1% θετικές γνώµες στους ψηφοφόρους της Νέας ∆ηµοκρατίας, µε µόλις 5,8% αρνητικές, ενώ έχει και ιδιαίτερα θετικό ισοζύγιο στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, µε 56,6% θετικές γνώµες, έναντι µόλις 30,3%.

Από την άλλη πλευρά, οι δύο βασικοί αντίπαλοί του, ο Χρήστος Γιαννούλης, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. Χρήστος Παπαστεργίου, αντιµετωπίζουν ακόµη σοβαρό πρόβληµα αναγνωρισιµότητας, καθώς οι 6 στους 10 (62,7%) δεν γνωρίζουν τον κ. Γιαννούλη και οι 8 στους 10 (80,4%) τον κ. Παπαστεργίου.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice