OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ένας 18χρονος υποψήφιος με τη “Δημοκρατική Μυτιλήνη”

Μόλις πριν λίγες μέρες, με ιδιαίτερη περηφάνια η παράταξη των πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» ανακοίνωσε τιμητικά την πρώτη υποψηφιότητα για το συμβούλιο της Κοινότητας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, την υποψηφιότητα του αγωνιστή του αντιναζιστικού αγώνα Φρίξου Πρωτογερέλλη.

Σήμερα, σηματοδοτώντας την αξία του αγώνα της παράταξης για το μέλλον αλλά και την εμπιστοσύνη της στη νεότερη των γενιών της Μυτιλήνης, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του πιο νέου υποψηφίου στις εκλογές. Αυτήν του 18χρονου Γιάννη Σβώρου.

Ο Γιάννης Σβώρος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη. Από μικρός ως μέλος μιας μεγάλης εθελοντικής παρέας νέων, προσέφερε στην τοπική κοινωνία, έμαθε για την αξία της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Ενώ ενεργά συμμετείχε στο κίνημα της αλληλεγγύης των πολιτών του νησιού προς τις εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που πέρασαν από τη Λέσβο την περίοδο 2015 – 2016. Για αυτήν τη συμβολή του ως ανήλικος πραγματικός εθελοντής, τιμήθηκε με την οργάνωση του από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ενώ εκπροσωπώντας το λαό της Λέσβου μαζί με άλλον έναν συνομήλικο του, παρέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο στο Χάλιφαξ του Καναδά, το διεθνές βραβείο «για τον ηγετικό ρόλο στο κοινωφελές έργο».

Ο Γιάννης Σβώρος σήμερα είναι σπουδαστής στο δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Μυτιλήνης.

Η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» καλωσορίζει το Γιάννη Σβώρο στην προσπάθεια για την εφαρμογή ενός διεκδικητικού ριζοσπαστικού προοδευτικού προγράμματος για τη Μυτιλήνη.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice