OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δυναμική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης»: Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός στο πλευρό του Στ. Αργειτάκου

Νέα υποψηφιότητα που έχει κάνει αίσθηση στο Δήμο Σπαρτιατών ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης».

Το όραμα του υποψήφιου Δημάρχου Σπαρτιατών Σταύρου Αργειτάκου για έναν Δήμο πρωταγωνιστή και αρωγό στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας βρίσκει συνεχώς συμπαραστάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και την ίδια διάθεση για προσφορά.

Στην παράταξη του ήρθε να προστεθεί μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα ενός νέου, παραγωγικού και καταξιωμένου ανθρώπου. Ο Κωνσταντίνος Κορωνιός θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κορωνιού φέρνει στην πρώτη γραμμή τις νέες & δημιουργικές δυνάμεις του τόπου! Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο και να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις το μέλλον της πόλης μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωσή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το ψηφοδέλτιο των «Ενωμένων Πολιτών» δήμου Σπάρτης ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Κορωνιού, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Κορωνιού φέρνει στην πρώτη γραμμή τις νέες & δημιουργικές δυνάμεις του τόπου! Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο και να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις το μέλλον της πόλης μας. Πρόκειται για ένα δραστήριο και διεθνώς αναγνωρισμένο για το ερευνητικό του έργο επιστήμονα, με αγάπη για την πόλη που μεγάλωσε και ζει και επιθυμία να προσφέρει σε αυτήν. Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, σχέδια, νέες ιδέες και θέληση να εκφράσει τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεύοντας τους ανθρώπους που ξέρουν να οραματίζονται αλλά και να δουλεύουν ανιδιοτελώς, με σοβαρότητα και αλληλοσεβασμό για το κοινό καλό.

Βιογραφικό σημείωμα

Ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Σπάρτη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στα Διεθνή Οικονομικά, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, κάτοχος 2ου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες (ΜSc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Είναι Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάνατζμεντ (EURAM – SportSIG), του κορυφαίου ακαδημαϊκού και επιστημονικού φορέα σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μanagement στην Ευρώπη, καθώς και ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους παγκόσμια. Έχει συγγράψει πλήθος ακαδημαϊκών άρθρων σε διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά, κεφάλαια σε διεθνείς συλλογικούς τόμους και έχει πολλαπλές ενεργές συμμετοχές σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια σχετικά με την επιστήμη της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ. Αποτέλεσε πρωτεργάτης για τη διοργάνωση του Spartan Race στη Σπάρτη, ως μέλος της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης, όπου με την γνώση και την εμπειρία του συνέβαλε στην υλοποίηση του αγώνα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την πόλη και τους δημότες της. Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Δελφών στο πλευρό των ελαιοκαλλιεργητών του Ελαιώνα

otavoice

ΠΔΕ: Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

otavoice

ΑΣΕΠ: 14 θέσεις εργασίας στον Δήμο Ικαρίας

otavoice

Δήμος Ζίτσας: Η προτομή του Τάσου Χαλκιά κοσμεί την πλατεία της Κοινότητας Γρανιτσοπούλας

otavoice

Δήμος Ιωαννιτών: Συμμετοχή στο έργο με τίτλο «CLIMABOROUGH Building Green and Climate Neutral Innovation in Cities»

otavoice

Είκοσι τέσσερα έργα σε εξέλιξη στον Δήμο Κηφισιάς

otavoice