Δήμος Πετρούπολης: Συνεχίζονται οι εργασίες για τη συνολική ανακατασκευή και ανάπλαση παιδικών χαρών της πόλης

Συνεχίζονται οι εργασίες για την συνολική ανακατασκευή και ανάπλαση των παιδικών χαρών του Δήμου, με σκοπό τη δημιουργία χώρων με σύγχρονο εξοπλισμό και με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας, που θα εξασφαλίσουν ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη πραγματοποιηθεί πλήρης ανάπλαση στις παιδικές χαρές του Προφήτη Ηλία και της οδού Κερασόβου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή των παιδικών χαρών της Αγ. Τριάδας και της οδού Πίνδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 θα τεθεί προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο η έγκριση της μελέτης που εκπονήθηκε από την τεχνική μας υπηρεσία για την ανάπλαση των παιδικών χαρών του Αγίου Δημητρίου και της οδού Βούτσαλη, ύψους 465.736,59 ευρώ.

Τέλος, το πολύ σημαντικό αυτό έργο πλήρους παρέμβασης στις παιδικές χαρές της Πετρούπολης θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή των τεσσάρων παιδικών χαρών στην πλατεία Θέτιδος, στο γραμμικό Πάρκο, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Καραολή Δημητρίου και στις εγκαταστάσεις στο Ποικίλο.
Σχολιάστε