Δήμος Κέρκυρας: Συνάντηση για το 2ο γαστρονομικό Φεστιβάλ

Ο Δήμος Κέρκυρας, η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ Κέρκυρας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Corfu Food and Wine Festival», που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2019, προσκαλούν τους τοπικούς παραγωγούς που ενδιαφέρονται να αναδείξουν και να προβάλουν τα προϊόντα που παράγουν σε συνάντηση, την Τετάρτη 17/04/2019, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κέρκυρας, Σαμάρα 13.

Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να εμπλακούν στο εν λόγω φεστιβάλ παραγωγοί του πρωτογενούς (κρασί, μέλι, λάδι, γαλακτοκομικά, κτηνοτροφικά κλπ.), του δευτερογενούς (μεταποιητές, συσκευαστές προϊόντων, οινοποιεία, ζυθοποιεία, βιοτεχνίες αλλαντικών, μαρμελάδες κλπ.) και του τριτογενούς τομέα, ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο τοπικά προϊόντα του Ιονίου.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα εκδοθεί Οδηγός των κερκυραϊκών προϊόντων, ο οποίος αφενός μεν θα διανεμηθεί στους επισκέπτες του Φεστιβάλ (δημοσιογράφους, chef, εκπροσώπους πρεσβειών κλπ.), αφετέρου δε θα διανέμεται σε όλες τις εκθέσεις που συμμετέχει ο Δήμος Κέρκυρας.

Επίσης, το περιεχόμενο του φυλλαδίου θα ενσωματωθεί στο τουριστικό portal του Δήμου, ώστε τα κερκυραϊκά προϊόντα να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής προβολής.
Σχολιάστε