OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Βροντερό «παρών» των μαθητών στο 8ο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Περισσότεροι από 300 μαθητές πήραν μέρος στο το 8ο ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, που διοργανώθηκε, χθες Κυριακή στο 3ο Λύκειο Κερατσινίου, από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, το 3ο Λύκειο Κερατσινίου και την ΄Ενωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Το πάθος, η ένταση, ο σεβασμός του άλλου και το καλό κλίμα μεταξύ των πολλών συμμετεχόντων, ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο 8ο ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΄Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής.

Από νωρίς το πρωί, τα τραπέζια στον διαμορφωμένο χώρο του σχολείου γέμισαν με σκακιστές προσφέροντας δυνατούς αγώνες σε ένα πλαίσιο όμως ευγενούς πάντα άμιλλας. Η προσέλευση των διαγωνιζομένων ήταν μεγάλη και οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πάρουν τις πολυπόθητες νίκες.

Ο δήμαρχος της πόλης μας Χρήστος Βρεττάκος απένειμε βραβεία στους διακριθέντες των αγώνων μαζί με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής. Επίσης συνεχάρη και ευχήθηκε συνέχιση των επιτυχιών στους μικρούς σκακιστές.

Σχετικά Άρθρα

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

otavoice

Προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ισπανική κρατική τηλεόραση

otavoice