OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Φυλής: Με ενέργειες Κρεμύδα ενισχύθηκαν οι σχολικές βιβλιοθήκες τριών Δημοτικών Σχολείων

Με ενέργειες του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Α’ ΕΣΕ) Γιάννη Κρεμύδα ενισχύθηκαν, με τεχνολογικό εξοπλισμό και βιβλία, οι βιβλιοθήκες τριών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Φυλής που είναι ενταγμένα στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών.

Πρόκειται για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου. Η συνολική χρηματοδότηση του Έργου για το Δήμο Φυλής ανέρχεται στο ποσό των 9.000ευρώ, που αντιστοιχούν σε 3.000ευρώ για κάθε σχολείο.

Τα επιλέξιμα είδη ανά ωφελούμενη βιβλιοθήκη κάθε σχολικής μονάδας ήταν: 1) προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (σταθερός Η/Υ, έγχρωμη οθόνη, πληκτρολόγιο/ ποντίκι, ηχεία, βιντεοπροβολέας, εκτυπωτής laser/scanner) συνολικής αξίας 1.250 ευρώ και 2) προμήθεια τίτλων βιβλίων συνολικής αξίας 1.750ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Η χρηματοδότηση προήλθε από το Υπουργείο Παιδείας, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Α’ ΕΣΕ, που ακολούθησε, κατά γράμμα, τη διαδικασία.
Αναφερόμενος στην υλοποίηση του προγράμματος ο Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε. “Ευχόμαστε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς καλορίζικα και καλές σπουδές. Εγώ, προσωπικά και οι συνεργάτες μου θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους, όποτε χρειαστεί.

Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice