Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας ο Γιάννης Ζορμπάς

Την υποψηφιότητα του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος θα διεκδικήσει το χρίσμα του Δημάρχου Αίγινας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας που είναι αποφασισμένα να συνδράμουν στην προσπάθειά του ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινώσει και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους.

Σύντομα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς θα ανακοινώσει και το πλάνο δράσης που έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες του για την Αίγινα του μέλλοντος!

Σήμερα, ο Γιάννης Ζορμπάς κατέθεσε δημόσια τους λόγους που τον έκαναν να «κατέβει» στις εκλογές ενώ απεύθυνε και κάλεσμα στους πολίτες να συστρατευτούν μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποφασίζω σημαίνει δρω, συμμετέχω, επιλέγω. Σημαίνει παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου, αναλαμβάνω πρωτοβουλία. Υπολογίζω τις παραμέτρους, γνωρίζω τις δυσκολίες, προχωρώ.

Με γνώμονα τα παραπάνω αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ με στόχο να αλλάξουμε σελίδα στη διοίκηση του Δήμου Αίγινας, για ένα αποτελεσματικό και δημιουργικό ΑΥΡΙΟ.

Επενδύοντας σε πράξεις κι όχι λόγια, στοχεύοντας σε δράσεις κι ενέργειες χρηστικές στην καθημερινότητα, έχοντας γνώση των προβλημάτων και του ενδεδειγμένου τρόπου αντιμετώπισής τους.

ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ με βάση την ιστορία, την παράδοση και την αξία σου για την επόμενη ημέρα, για τα επόμενα χρόνια…

ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ για μία χρηστή διοίκηση με όραμα, κατάρτιση και πρόγραμμα…

ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ να δώσεις την εντολή σε πρόσωπα με ικανότητα, δυναμισμό και όρεξη για δουλειά…

ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ να ορθώσεις το ανάστημά σου, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής…

ΑΙΓΙΝΑ εσύ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!».

 
Σχολιάστε