OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

To Αρχαίο λιμάνι του Δήμου Θάσου «μίλησε»! Ενθουσιασμός στην «πρώτη» του Ελ. Κυριακίδη

Περισσότερα από 350 άτομα έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης «Σύμπραξη Ευθύνης» του υποψήφιου Δημάρχου Θάσου Ελευθέριου Κυριακίδη.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν εμφανής και εκδήλωσαν με κάθε τρόπο την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του. Ο συνδυασμός του δικηγόρου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη είναι πολυσυλλεκτικός με βάση την δεξιά πτέρυγα του νησιού, ωστόσο χαίρει της εκτίμησης και της κεντροαριστεράς παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και έκανε λόγο για “νέο κεφάλαιο” ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Η πολιτική μας θα πορευτεί με αλήθεια γιατί η αλήθεια πάντα στο τέλος θριαμβεύει. Ο Δήμος πρέπει να είναι το σπίτι όλων μας και όχι μερικών. Η Θάσος είναι η Θάσος που ενώνει».

Ο Ελευθέριος Κυριακίδης παρουσίασε ένα ψηφοδέλτιο αναγνωρισμένων ανθρώπων στην κοινωνία της Θάσου αλλά και επιτυχημένων επιχειρηματιών.

Οι γνωρίζοντες τα πολιτικά τεκταινόμενα του νησιού θεωρούν ότι το άνοιγμα του νυν δημάρχου κ. Χατζηεμμανουήλ προς το ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη ανεπιτυχές, αφού έμεινε με τους βουλευτές του κόμματος που κυβερνά, ενώ η βάση αγκάλιασε το ψηφοδέλτιο του έτερου υποψηφίου για την δημοτική αρχή κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη. Άλλωστε είναι γνωστά τα προβλήματα της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής, ιδιαίτερα με το παραμελημένο νότιο τμήμα του νησιού και ορατή η εκτίμηση των δυο υποψηφίων συνδυασμών του κ. Κυριακίδη και του κ.Θεοδωρίδη.

Περδικίδης Βασίλειος

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice