Τα «ξαναβρήκαν» Μέτιος – Πέτροβιτς: Μαζί στις περιφερειακές εκλογές

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αποφάσισαν να πορευθούν μαζί στις περιφερειακές εκλογές.

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος άνηκε στην παράταξη του κ. Μέτιου είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο πως θα διεκδικήσει την Περιφέρεια σχηματίζοντας την δική του ανεξάρτητη παράταξη “Νέα Περιφέρεια”. Ωστόσο με κοινή δηλωσή τους Μέτιος και Πέτροβιτς ανακοινώνουν την απόφασή του να συμπορευθούν μαζί στις περιφερειακές εκλογές με τον κ. Πέτροβιτς να προσχωρεί εκ νέου στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου:

Κοινή δήλωση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου – Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς:

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια. Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα. Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά. Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».
Σχολιάστε