OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Τα φαβορί των στοιχηματικών εταιριών στις Περιφερειακές εκλογές

Ενδιαφέρον έχουν οι αποδόσεις που δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τους επικρατέστερους στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ειδικά στις περιφερειακές εκλογές που θεωρούνται καθαρά πολιτικές μιας και αναμετρούνται επίσημοι υποψήφιοι των κοινοβουλευτικών κομμάτων το ενδιαφέρον αυξάνεται και οι αποδόσεις έχουν και χρώμα εθνικών εκλογών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως αυτή του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θεωρούνται τα απόλυτα φαβορί και η επανεκλογή τους δεδομένη μιας και τα ποσοστά απόδοσης είναι στα επίπεδα του 1,05 -1,08 με τάση να πέσουν ακόμη χαμηλότερα.

Φαβορί  με σημαντικές πιθανότητες να κερδίσουν την μάχη  θεωρούνται ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης των οποίων η απόδοση είναι στο 1,25 ενώ ακολουθεί με απόδοση στο 1,3 ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Δυνατά “χαρτιά” θεωρούνται  ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με απόδοση 1,55 και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης με το ίδιο ποσοστό απόδοσης στο 1,55.

Επικρατέστεροι θεωρούνται για τις εταιρίες στοιχημάτων ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος με απόδοση στο 1,6 και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με απόδοση στο  1,7 όπως και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Φάνης Σπανός στη Στερεά Ελλάδα με απόδοση 1,7.

Ποιο αμφίρροπη θεωρείτε η μάχη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να έχει μικρό προβάδισμα απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για την περιφέρεια Θεσσαλίας η εταιρία στοιχημάτων δεν προσφέρει αποδόσεις μιας και ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός θεωρείται το απόλυτο φαβορί.

Ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι μεγαλύτερες αποδόσεις που έχουν στην περιφέρεια Ηπείρου ο Γιώργος Πρέντζας και ο Νίκος Ζήκος αλλά και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με απόδοση 80 έως 100, μιας και θεωρείται απίθανο να εξασφαλίσουν σημαντικό ποσοστό. Στην πορεία προς την κάλπη είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μεταβολή των αποδόσεων και σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και οι δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας μιας και αποτελούν για τις εταιρίες στοιχημάτων μια από τις βασικές πηγές αξιολόγησης τους.

*Οι αποδόσεις είναι από την εταιρία www.stoiximan.gr.

Σχετικά Άρθρα

Προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ισπανική κρατική τηλεόραση

otavoice

Δήμαρχος Νισύρου: Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της κακοποίησης παιδιών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice