Συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου με την υπεύθυνη προγραμματισμού του ιδρύματος της UEFA Carine Nkoue

Με την υπεύθυνη προγραμματισμού του Ιδρύματος της UEFA Carine Nkoue, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε την κα Nkoue, συζήτησε μαζί της τις προοπτικές ανάπτυξης σημαντικών αθλητικών δραστηριοτήτων στο νησί μας σε συνεργασία με τον Δήμο Λέσβου και την προβολή του τόπου μας διεθνώς. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γαληνός πρότεινε την διεξαγωγή στη Λέσβο, το καλοκαίρι που μας έρχεται, ενός μεγάλου διεθνούς φιλανθρωπικού αγώνα, περνώντας μέσα από αυτόν ισχυρά μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Εξάλλου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, η Λέσβος τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι διαθέτοντας μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και εμπειρία, είναι σε θέση να φιλοξενήσει με επιτυχία κορυφαία και ποιοτικά αθλητικά γεγονότα και οι ευκαιρίες που δίνονται μέσω του Ιδρύματος της UEFA, πρέπει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Η κα Nkoue, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόταση του κ. Γαληνού και δεσμεύθηκε ότι θα ξεκινήσουν αμέσως οι σχετικές επαφές που απαιτούνται στην κατεύθυνση αυτή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι στόχος της είναι η συστηματική ανάπτυξη αθλητικών διοργανώσεων του ιδρύματος της UEFA στη Λέσβο και η στήριξη του νησιού μας.
Σχολιάστε