Συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνου στην έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα

Στην έκθεση ΜΙΤΤ στην Μόσχα η οποία συγκέντρωσε πάνω από 22.000 εμπορικούς επισκέπτες από τη Ρωσία και άλλες 90 χώρες και περίπου 1.800 εκθέτες από 54 χώρες, συμμετείχε ο Δήμος Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, πραγματοποιήθηκαν επαφές με tour operators και πάνω από 30 συναντήσεις με εκπροσώπους των ΜΜΕ της Ρωσίας, δημοσιογράφους, εκδότες και bloggers, μεταξύ των οποίων από τα περιοδικά ROBB REPORT, TTG, τα πρακτορεία ειδήσεων SPUTNIK και TASS και τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά ΜΜΕ, όπως το Russian Travel news, Τurizm, Votspuk, Τourprom, Tourbus. Επαφές υπήρξαν και με food bloggers, καθώς και με τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες της Ρωσίας, όπως την PROFI TRAVEL, την SLETAT και με τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το RU24 TV και το RTVI, στελέχη των οποίων εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν τον Δήμο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς tour operators της Ρωσίας που ειδικεύονται στον πολιτιστικό, οικογενειακό, γαστρονομικό και οινοτουρισμό, ενώ η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), Μaya Lomidze, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της από την αυθεντικότητα του προορισμού.

«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό το «Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο». Το σύνθημα συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής του Ρεθύμνου σε Ελλάδα και εξωτερικό», επισημαίνει η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης, Πέπη Μπιρλιράκη.

Το πλήρες τηλεγράφημα τοΣχολιάστε