OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο 4o Εργαστηριακό Κέντρο Περιστερίου

Στους σύγχρονους και άνετους χώρους του 4ου Ε.Κ. Γ΄ Αθήνας (Περιστερίου), πραγματοποιήθηκε πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, στη Βασική Υποστήριξη Ζωής (BLS: Basic Life Support), στο οποίο συμμετείχαν 44 μαθητές του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του σχολείου.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) – με υπεύθυνο εκπαιδευτή τον κ. Χ. Καπνόπουλο και το 4ο ΕΚ Γ’ Αθήνας – με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον κ. Κ. Παναγιωτίδη και την κ. Κ. Μιχαλά.

Οι μαθητές, εκτός από γνώσεις και δεξιότητες, απέκτησαν και πιστοποιητικό από το ERC στη Βασική Υποστήριξη Ζωής, και αρκετοί από αυτούς θα συμμετάσχουν και σε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών -BLS INSTRUCTOR, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2019, ώστε να γίνουν και οι ίδιοι εκπαιδευτές BLS του ERC.

Η Διευθύντρια του 4ου ΕΚ Γ’ Αθήνας, Δρ Μαρία Γαλαζούλα ευχαριστεί θερμά, τον υπεύθυνο του σεμιναρίου κ. Χάρη Καπνόπουλο και όλους τους εθελοντές εκπαιδευτές, για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Το 4ο Ε.Κ. Γ’ Αθήνας, είναι μια σχολική μονάδα της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στην οποία πραγματοποιούνται τα εργαστηριακά μαθήματα στους μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ, του 3ου ΕΠΑ.Λ, του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Περιστερίου και στους καταρτιζόμενους του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου.

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice