Ραχήλ Μακρή: «Αίσχος και όνειδος στους προδότες γαλονάδες του ΓΕΣ. Τιμή και δόξα στο παλικάρι μας από τα Σφακιά της Κρήτης»

Σάλος έχει προκληθεί μετά την ακατανόητη απόφαση του Α/ΓΕΣ Καμπά να επιβάλλει βαριά ποινή στον αλεξιπτωτιστή, Ε. Μπούχλη, που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα από τον οποιοδήποτε εχθρό εξ Ανατολών ή από το Βορρά.

Συγκεκριμένα τιμωρήθηκε με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου επειδή οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Σήμερα, η Υποψήφια Δήμαρχος Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης Ραχήλ Μακρή αναφέρθηκε στο θέμα με ανακοίνωση που εξέδωσε και έχει τίτλο: «Αίσχος και όνειδος στους προδότες γαλονάδες του ΓΕΣ. Τιμή και δόξα στο παλικάρι μας από τα Σφακιά της Κρήτης».

Αναλυτικά:

«Η απόπειρα να τιμωρήσουν και αμαυρώσουν την Ανδρεία, τον Πατριωτισμό και την Πίστη ενός νεαρού Ευέλπιδα, αποτελεί για τον Στρατό των Ελλήνων την έσχατη παρακμή και πλάνη των ανωτέρων αξιωματικών, ιδιαίτερα μάλιστα του Γενικού Επιτελείου.

Αίσχος και όνειδος για τους ανάξιους γαλονάδες που τόλμησαν για πολλοστή φορά, δυστυχώς, να κηλιδώσουν το Στράτευμα και τα αξιώματα στα οποία άδικα αναρριχήθηκαν, προσβάλλοντας την Τιμή ενός γενναίου Ευέλπιδος Στρατιώτη της Πατρίδας.

Τιμή και δόξα στο παλληκάρι μας, τον Μανώλη Μπούχλη από τα Σφακιά της Κρήτης.

Το βλέμμα του την στιγμή που τραγουδάει τον ύμνο της Μακεδονίας μας αγναντεύοντας από ψηλά τα ιερά χώματα της προδομένης μας Πατρίδας, αποτελούν για όλους τους Έλληνες ελπίδα για να πολεμήσουμε για την λευτεριά της».

 
Σχολιάστε