OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Παρουσίαση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Ευρώπης Σ. Κοσμίδη στην Π. Ε. Ανατολικής Αττικής με τον Γ. Πατούλη

Την υποψηφιότητα της κας Κοσμίδη Σ. Ευρώπης  στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η κα Κοσμίδη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με ειδίκευση στα δομοστατικά έργα και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Μενίδι το οποίο έχει συμπληρώσει 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Κοσμίδη ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Καλωσορίζω στην ομάδα μας μία νέα επιστήμονα με σημαντική εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Παράλληλα χαίρομαι που έχουμε στην οικογένεια μας μία εκπρόσωπο του περήφανου ποντιακού λαού τον οποίο θα στηρίξουμε τιμώντας τους αγώνες τους. Δύναμη μας είναι η ενότητα. Χτίζουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων με αποδεδειγμένη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας»

 Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της κας Κοσμίδη:

Η Ευρώπη Σ. Κοσμίδη γεννήθηκε το 1979 στις Αχαρνές . Είναι η μικρότερη από τις τρεις κόρες του πολιτικού μηχανικού Σάββα Κοσμίδη και της επιχειρηματία Ελένης Κοσμίδη.

Το 1998 εισήχθη στο Τμήμα Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά απ’ όπου αποφοίτησε με “άριστα” το 2003. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από το οποίο αποφοίτησε, επίσης με  “άριστα” το 2008.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ως   Διπλωματούχα Πολιτικός Μηχανικός ,με ισοτιμία διπλώματος Μaster Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων &  ειδίκευση στα Δομοστατικά έργα.

Σήμερα έχει αναλάβει η ίδια, το τεχνικό γραφείο “Σάββας Γ. Κοσμίδης – Ευρώπη Σ. Κοσμίδη” που λειτουργεί από το 1963, στην Πλατεία Καράβου, στις Αχαρνές.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Αχαρνών και στο υπ. Υγείας. Ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014.

Λόγω της Ποντιακής της καταγωγής υπήρξε μέλος του συλλόγου “Ακρίτες του Πόντου” αλλά και του συλλόγου «Καπετάν Ευκλείδης» στις Αχαρνές αφού ο πατέρας της υπήρξε και ένας από τα ιδρυτικά στελέχη.

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice