OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Π. Ψωμιάδης: «Άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα η τέως υφυπουργός, Κατερίνα Νοτοπούλου»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης εξαπέλυσε βολές προς την τέως υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μέσα από ανακοίνωσή που εξέδωσε.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως προτεραιότητά του είναι «τα προβλήματα της πόλης και όχι οι αερολογίες του τέκνου του κομματικού σωλήνα», ενώ παράλληλα παρακαλεί «θερμά τους πολιτικούς της κηδεμόνες να τη συμβουλέψουν πως η έπαρση, η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν οδηγούν πουθενά».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«H κομματική υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Θεσσαλονίκης αποδεικνύει καθημερινά πως έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικής ανατροφής.

Επειδή προτεραιότητα για εμένα είναι τα προβλήματα της πόλης και όχι οι αερολογίες του τέκνου του κομματικού σωλήνα, παρακαλώ θερμά τους πολιτικούς της κηδεμόνες να τη συμβουλέψουν πως η έπαρση, η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν οδηγούν πουθενά. Σε κάθε περίπτωση οφείλει τουλάχιστον λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που εκλέγεται πρώτος από το 1982, δημοτικός σύμβουλος, βουλευτής, Νομάρχης και Περιφερειάρχης. Και αν όχι στο πρόσωπο μου, ας σεβαστεί και ας σταματήσει να προσβάλει αυτόν τον κόσμο που με τιμά όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη του.

Αντιλαμβάνομαι την πολιτική στρατηγική της απαξίωσης των πάντων και των στοχευμένων επιθέσεων που ακολουθεί ώστε να κερδίσει σε αναγνωρισιμότητα και να συσπειρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη που θέλει να χτίσει πολιτική καριέρα στις πλάτες του Ψωμιάδη…».

Σχετικά Άρθρα

Λ. Κυρίζογλου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ορθά οι δήμοι αντιδρούν στη βουλιμία πολεοδόμησης

otavoice

Τα Κάλαντα του Αγίου Λαζάρου παρουσιάζονται σε εκδήλωση στον Δήμο Ωραιοκάστρου

otavoice

Δ.Ωρωπού: Ενημέρωση γονέων για την παραβατική συμπεριφορά των παιδιών

otavoice

Π.Δ.Ε: Χ. Μπονάνος και Ά. Μαστοράκου στο “ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή”

otavoice

Δ. Τρικκαίων: Συνεχίζεται το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη»

otavoice

Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: 57+1 δέντρα στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

otavoice