OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών βράβευσε τους εκπαιδευτικούς και τα νήπια του νηπιαγωγείου Ξυλαγανής

Τις νηπιαγωγούς και τα νήπια του νηπιαγωγείου Ξυαλαγανής που διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «_Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες_» βράβευσε ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών στα πλαίσια μίας λιτής τελετής που φιλοξενήθηκε στο σχολείο την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 παρουσία και γονιών των νηπίων.

Το νηπιαγωγείο Ξυλαγανής συμμετείχε στον παραπάνω διαγωνισμό που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, λαμβάνοντας το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «_Ταινίες Τεκμηρίωσης_» με το έργο «_Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ_» .

Οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά δημιούργησαν μία υπέροχη ταινία μικρού μήκους που είχε σαν θέμα το μύθο του Διγενή Ακρίτα συνδέοντας το με το γνωστό αξιοθέατο της Μεγαλονήσου.

Τους τιμητικούς επαίνους στην Δν/ρια του νηπιαγωγείου Νικολέτα Σιμοπούλου και στην συνάδελφό της Καλλιόπη Χιώτη έδωσαν ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης και ο Αντιδήμαρχος , αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού Πέτρος Δουδουλακάκης ενώ παρούσα στην εκδήλωση ήταν η συντονίστρια αρμόδια για το σύνολο των νηπιαγωγείων της Ροδόπης και της Ξάνθης Σουλτάνα Τσιγκίδου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς για την επιτυχία τους αυτή που αντανακλάται και στον τόπο μας επιβεβαιώνοντας το υψηλότατο επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον Δήμο Μαρώνειας Σαπών. Μάλιστα ζήτησε από τα παιδιά να ετοιμάσουν και μια ταινία μικρού μήκους για τον τόπο μας και τις ομορφιές προκειμένου να συμβάλλουν στην εν γένει προβολή του..

Να σημειωθεί ότι στα παιδιά εκτός από τους επαίνους δόθηκε και ένα συμβολικό δώρο. Μπορείτε να δείτε τη βραβευμένη δουλειά του Νηπιαγωγείου:

 

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice