«Μαρούσι Νέα Εποχή»: «Οι πολίτες του Αμαρουσίου γνωρίζουν και κρίνουν τους πάντες»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή για το Μαρούσι» Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη θεσμική συνάντηση μεταξύ του νυν δημάρχου Γιώργου Πατούλη με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργο Καραμέρο.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Με καθυστέρηση 4,5 ετών, ο αντι-περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Δούρου κος Καραμέρος, «θυμήθηκε» να συναντηθεί «θεσμικά» στο Δημαρχείο, με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Μετά από 4,5 έτη ως στέλεχος της κυβέρνησης Τσίπρα, ως διορισμένος αντι-περειφερειάρχης , με σχεδόν μηδενική προσφορά στην πόλη, έρχεται με το μανδύα  του δήθεν ανεξάρτητου να δώσει στο Μαρούσι όλα όσα δεν έδωσε, όσα δεν χρηματοδότησε, όσα δεν προώθησε…
Η αλήθεια είναι πως ο κ. Καραμέρος είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι.

Αν ο κ. Καραμέρος κι όσοι παίζουν παιχνίδια μαζί του, περνάνε τους πολίτες του Αμαρουσίου για «λωτοφάγους», είναι γελασμένοι.
Οι πολίτες απαιτούν σεβασμό, ειλικρίνεια, καθαρές προτάσεις. Οι πολίτες γνωρίζουν, αξιολογούν και κρίνουν τους πάντες όχι με βάση τα λόγια αλλά τις πράξεις… Αυτό απαιτεί η Δημοκρατία και το συμφέρον της πόλης».
Σχολιάστε