Κατέρρευσε μαντρότοιχος σε γήπεδο που αθλούνται παιδιά στην Παλλήνη-Λόγω ώρας δεν υπήρχαν θύματα

Για εγκληματική  αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας μιλάει η αντιπολίτευση στο Δήμο Ανθούσας Γέρακα με αφορμή ένα συμβάν που έγινε σε αθλητικές εγκαταστάσεις στην Παλλήνη.

Στις εικόνες αποτυπώνεται η πεσμένη μάντρα του βοηθητικού ποδοσφαιρικού γηπέδου, που βρίσκεται δίπλα στο κοιμητήριο Παλλήνης. Κατά τύχη, ευτυχώς κατέρρευσε την στιγμή που δεν βρίσκονταν παιδιά στο χώρο!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης  καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος κ. Ζούτσος, δεν είναι ικανός ούτε απλά να συντηρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρήκε «προίκα» από τις προηγούμενες διοικήσεις, μια και στη θητεία του ο ίδιος, δεν έχει φτιάξει απολύτως τίποτα..!!!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υποψήφια δήμαρχος κ. Ραχήλ Μακρή επικεφαλής της δημοτικής παράταξης » Άλλη Πόλη»που με οξείς τόνους εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια των υποδομών στην πόλη και την αναγκαιότητα να υπάρξει οργάνωση και σχεδιασμός. Αναλυτικά η κ. Ραχήλ Μακρή ανέφερε: «Η ανικανότητα και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, οδήγησε στο να γκρεμιστεί ακόμα και η μάντρα του νεκροταφείου στο γήπεδο του Παλληνιακού και ευτυχώς που δεν ήταν Σαββατοκύριακο που διεξάγονται αγώνες και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο Δήμος Παλλήνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κοιμητηρίων και είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ένας αξιοπρεπής χώρος για τους θανόντες.

Ξεκινώντας από την αρχή και με τον σωστό τρόπο: με μελέτες, σχεδιασμό, άδειες και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, η νέα Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να υλοποιήσει αυτό το έργο, προκειμένου ο Δήμος Παλλήνης να αποκτήσει ένα χώρο όπου με σεβασμό και αξιοπρέπεια θα αποχαιρετούμε τους ανθρώπους μας».
Σχολιάστε