OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επίσημη πρώτη συνάντηση για την παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ»

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Ιλίου, η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου με τους υποψήφιους της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία – Νίκος Ζενέτος», με την οποία άνοιξε και επίσημα η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Ο επικεφαλής της παράταξης καλωσόρισε παλαιούς και νέους υποψηφίους στη μεγάλη οικογένεια της «Δημοκρατικής Συνεργασίας», τονίζοντας ότι διαπνέεται διαχρονικά από τις αρχές της λογοδοσίας, του σεβασμού και της διαφάνειας σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Ζενέτος επεσήμανε ότι πρόκειται για μια πολυσυλλεκτική παράταξη που δε διεκδικεί και δεν κατέχει κομματικό χρίσμα, καθώς στους κόλπους της υπάρχουν άνθρωποι από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου, που όμως διαθέτουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την αγάπη για την πόλη και τους πολίτες. «Μέσα στη δική μας οικογένεια, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει στο πλαίσιο της δημοκρατίας, αρκεί να αναγνωρίζει το ίδιο δικαίωμα και στους υπόλοιπους» τόνισε. Παράλληλα, έδωσε οδηγίες για τη διεξαγωγή ενός προεκλογικού αγώνα με κυρίαρχο στοιχείο τον πολιτικό πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα.

Αναφερόμενος στο έργο της παράταξης, υπογράμμισε πως το μέγεθος και ο όγκος του αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι δεσμεύσεις προς τους πολίτες είναι συμβόλαιο τιμής και όχι απλή υπόσχεση. «Η υλοποίηση σε περισσότερο από το 90% του προγράμματός μας, μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που εύκολα σε οδηγεί εκτός προγραμματισμού, αποτελεί επιτυχία και διαχρονική απόδειξη της συνέπειάς μας. Αξιοποιώντας την ορμή των νεότερων και την εμπειρία των παλαιότερων, στοχεύσαμε και στοχεύουμε στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Με αφοσίωση και επιμονή ξεπεράσαμε εμπόδια, γραφειοκρατία και διαρκείς μειώσεις πόρων και προσωπικού. Περιφρουρήσαμε τα κεκτημένα μας και διεκδικήσαμε όσα η πόλη μας δικαιούται, μη διστάζοντας να έρθουμε σε ρήξη με σκληρές πολιτικές των κυβερνήσεων» σημείωσε.

Και κατέληξε:

«Έχουμε το πρόγραμμά μας, το πλούσιο έργο μας και την ακλόνητη πίστη ότι νοιαζόμαστε για το καλό του τόπου. Ξεκινάμε όλοι από μηδενική βάση, ενωμένοι, με την ίδια ορμή, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Συνεχίζουμε μαζί για το Ίλιον, την πόλη της καρδιάς μας. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice