OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Εφαρμογή ενός νέου σχεδίου για την Άνω Πόλη προτείνει ο Σπ. Βούγιας

Στην Άνω Πόλη βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, με υποψήφιους της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Η ανοιχτή συζήτηση, πραγματοποιήθηκε στο Καφέ Προπύλαιον, με αιρετούς αλλά και απλό κόσμο να καταθέτεις τις προτάσεις και τις ιδέες του.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε αρχικά στις ιδιαιτερότητες της περιοχής (ανωφέρειες, απουσία ελεύθερων χώρων, κανονιστικοί περιορισμοί στις επιχειρήσεις, συνεχής αύξηση αριθμού επισκεπτών) αλλά και στα προβλήματα  (κυκλοφοριακό, αστικές συγκοινωνίες, στάθμευση, καθαριότητα, γκράφιτι, ασφάλεια).

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Βούγιας υποστήριξε την ανάγκη της εφαρμογής ενός νέου  σχεδίου για την προστασία της φυσιογνωμίας αλλά και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στην Άνω Πόλη, που θα διασφαλίζει τη λειτουργικότητα, την ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής στην περιοχή.

Τέλος ο επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμης» Θεσσαλονίκης πρότεινε, μεταξύ άλλων, την αναβάθμιση της προσβασιμότητας στην Άνω Πόλη με μικρά λεωφορεία που θα περνάνε σε τακτικότερα χρονικά διαστήματα , αποκατάσταση του οδοστρώματος ,στάθμευση σε άδεια οικόπεδα αλλά και τη δημιουργία τελεφερίκ.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice