OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Βύρωνα: Κάλεσμα σε δράση κοινωνικής προσφοράς

Μετά από συνεχή επιτυχία που είχαν οι δράσεις “Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους” της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που παρασκευάζει και προσφέρει αφιλοκερδώς τα γεύματα που διανέμονται, έχει προγραμματιστεί η επόμενη μας συνάντηση την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 π.μ., στο Πάρκο “Καραολή και Δημητρίου” (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) όπου προσκαλεί τον κόσμο να μαγειρέψουν όλοι μαζί και να γευματίσουν.
“Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η εθελοντική ομάδα των μαθητών του 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα, με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της ομάδας, προσφέροντας τα υλικά που θα χρειαστούν για την παρασκευή των γευμάτων και βοηθώντας στη διαδικασία προετοιμασίας και διανομής των δωρεάν γευμάτων.
Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία, με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται και αφορά όλους μας.
Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!!!
Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπο, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, ελαιόλαδο, ντοματοχυμό, γάλα) με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.
Σας υπενθυμίζουμε πως η δράση “Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους” πραγματοποιείται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Δήμου.
Πληροφορίες Επικοινωνίας:
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου)
Τηλέφωνο: 210-7653054
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice