OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ωρωπού: Ημερίδα με θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Ο Δήμος Ωρωπού, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης, τίμησαν την ιστορική επέτειο της 8ης Μάρτη, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Την Τρίτη, 5 Μάρτη 2019 πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ, με θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Την εορταστική ημερίδα θα τίμησαν ως κύριες ομιλήτριες η κα ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Βουλής και η κα ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΩ, τέως Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Θωμάς Ρούσσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση προλογίζοντας την ημερίδα, αναφερόμενος στη δράση των γυναικών σήμερα, οι οποίες τείνουν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, όπως στον επιχειρηματικό και πολιτικό τομέα, αποτελώντας παράλληλα και το βασικό πυλώνα της ελληνικής οικογένειας.

Σύντομη ομιλία παρέθεσαν η κα ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού και η κα ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ωρωπού.

Πλήθος στελεχών της Δημοτικής ομάδας βρέθηκαν στην ημερίδα και πολλοί συνδημότες μας που κατέκλυσαν την αίθουσα. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τραγούδια από την χορωδία του Συλλόγου Κρητών υπό τον Μαέστρο κ.Βενετσάνο Γιώργο.

Ακόμα μια άκρως επιτυχημένη δράση από τις επιτροπές Τουρισμού και Ισότητας του Δήμου μας, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία χάρης στην οργανωτική δεινότητα των κυριών Προέδρων τους. 

Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος Ζαχάρως στην ΕΤΑΔ, για Λίμνη Καϊάφα και παραλιακό μέτωπο

otavoice

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice