OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“Verde.tec”: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο MEC Παιανίας – Χορηγός επικοινωνίας OTAVOICE

Περισσότεροι από 120 εκθέτες σας περιμένουν στο MEC Παιανίας, στον κορυφαίο θεσμό για την Κυκλική Οικονομία και το περιβάλλον.

Με ένα εξαιρετικά δυνατό πρόγραμμα εκδηλώσεων άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες της η 3η διεθνής έκθεση “Verde.tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, τις «έξυπνες πόλεις» και την κυκλική οικονομία και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας, δίνοντας τον παλμό της «κυκλικής οικονομίας».

Περισσότεροι από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ανακύκλωσης υλικών, της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του «Industry 4.0» και της απορρύπανσης, συμμετέχουν σε μια έκθεση που θα δώσει το στίγμα της νέας εποχής στην οικονομία. Εκτός από τις ελληνικές επιχειρήσεις, φέτος συμμετέχουν επιχειρήσεις από τη Γερμανία, την Τσεχία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

H “Verde.Tec” είναι διεθνής έκθεση που έρχεται να παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις για τα μεγάλα και μικρά περιβαλλοντικά προβλήματα στη χώρα μας. Υποστηρίζει την «κυκλική οικονομία», το νέο παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο που θα στηριχτεί στην καινοτομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Η “Verde.Tec” φέρνει στο προσκήνιο και τη δυναμική ενός κλάδου που μπορεί να στηρίξει την ελληνική οικονομία και να τη βοηθήσει να απαγκιστρωθεί από τα δεινά που προκάλεσε η δημοσιονομική κρίση μετά το 2009. Σε τριήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για την πορεία της αγοράς και την προώθηση νέων τεχνολογιών για το περιβάλλον αναμένεται να εξελιχθεί το συνεδριακό μέρος της διεθνούς έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας.

VERDE.TEC: EΚΘΕΣΗ – ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & START UPS

Ύστερα από συστηματική έρευνα στην αγορά, επαφές με επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών αλλά και αναλυτικές διαβουλεύσεις με τις διοικήσεις φορέων του χώρου, η “Verde.Tec” ξεκίνησε την διοργάνωση της στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC), στην Παιανία το 2017.

Έχοντας την εμπειρία προετοιμασίας και πραγματοποίησης της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια επί σειρά ετών, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» δημιούργησε ένα νέο εκθεσιακό θεσμό που ήρθε να δώσει νέα ώθηση στην αγορά.

Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την παροχή ενέργειας, την ανακύκλωση, τη διαχείριση αποβλήτων, την οικολογική δόμηση, την αποκατάσταση περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις εναλλακτικές τεχνολογίες έρχονται να δώσουν το στίγμα ενός κλάδου που έχει τη δυνατότητα να επιβοηθήσει κάθε προσπάθεια επιστροφής στην Ανάπτυξη.

Στις κρίσιμες οικονομικές εποχές που βιώνει η Ελλάδα, ζητούμενο για την αγορά αποτελεί η διερεύνηση διόδων που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές στον κλάδο, θα επιβεβαιώσουν νέες συνεργασίες και θα δώσουν το νέο πλαίσιο εξωστρέφειας με συνέργειες και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Προνομιακό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουν εταιρείες και οργανισμοί που προωθούν την καινοτομία, νεοφυείς επιχειρήσεις και όσοι προωθούν start ups που ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα – Τεχνολογία – Ανάπτυξη».

Στην διεθνή έκθεση “Verde.Tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος που διοργανώνεται στο MEC θα συμμετέχουν εκθέτες, οι εταιρείες των οποίων δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες:

Αποκατάσταση περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & Εξοικονόμηση ενέργειας.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Κατασκευές και επισκευές κτηρίων.

Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών.

«Πράσινη» Βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός.

Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού.

Αυτοκινούμενα οχήματα & μηχανήματα.

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί των ΟΤΑ, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των Μεταφορών, των Logistics.

Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

Αρχιτέκτονες.

Εργολήπτες.

Επενδυτές σε ΑΠΕ.

Μελετητές.

Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.

Ξένες αντιπροσωπείες.

Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.

ΤΟ OTAVOICE ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice