Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το Συριανό καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής 2019»

Πιο εντυπωσιακό και οργανωμένο από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται φέτος το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής 2019» οι εκδηλώσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και τη συνεργασία τοπικών συλλόγων και επιχειρηματιών.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής 2019» για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να ζήσετε ένα μοναδικό ξεφάντωμα με αιγαιοπελαγίτικο αέρα!

Το πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής 2019» συμπεριλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων από τα σοκάκια του μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου, απ’ όπου ξεκίνησε και εδραιώθηκε το Συριανό Καρναβάλι, με την αναβίωση του παραδοσιακού καρναβαλικού εθίμου τα «Ζεϊμπέκια», έως τις πλατείες της νεοκλασικής Ερμούπολης και τα χωριά της.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχής των καρναβαλικών ομάδων στο Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής 2019» έχει ανοίξει και οι ενδιαφερόμενες καρναβαλικές ομάδες μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους έως 15/02/2019 στον σύνδεσμο: https://goo.gl/1iAsNc

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με το Διεθνές Φεστιβάλ και Αγορά Κινουμένων Σχεδίων Animasyros, δημιουργήθηκε ένα πρωτότυπο προωθητικό video για  το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής 2019», το οποίο διαμορφώθηκε με βάση την τέχνη animation και πρόκειται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με ανακοίνωση του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρό του Animasyros κ. Βασίλη Καραμητσάνη και την δημιουργό του video κα Έλενα Παυλάκη για την άριστη συνεργασία και κυρίως για την υποστήριξή τους προς το Τμήμα Πολιτισμού με την ευγενική τους χορηγία.

Μπορείτε να δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το OTAVOICE είναι χορηγός επικοινωνίας!
Σχολιάστε