Πνοή Αγάπης στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γαλατσίου

H «Πνοή Αγάπης» έχει δημιουργηθεί από εθελοντές που στηρίζουν ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.  Αφουγκράζεται τις ανάγκες εκείνων που έρχονται «ξαφνικά» αντιμέτωποι με τη διάγνωση του καρκίνου και προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί σε όλα τα στάδια που ακολουθούν.

Το εθελοντικό έργο του συλλόγου βασίζεται σε επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων.

Oι δράσεις του Συλλόγου, παρέχονται σε τρεις βασικούς άξονες:

α) Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ο Άγιος Σάββας»,

β) στους Ξενώνες «Ιωάννης Δ. Κριτικός» και «Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού», και

γ) στα Προγράμματα και Δράσεις του Συλλόγου «Πνοή Αγάπης».

Ειδικά στους ξενώνες φιλοξενίας, που είναι δωρεές της κυρίας Ελισάβετ Φωτεινέλλη-Κριτικού στη μνήμη του συζύγου της, φιλοξενούνται ασθενείς και οι συνοδοί τους που προέρχονται από κάθε γωνία της Ελλάδος και υποβάλλονται σε εξωτερικές θεραπείες στα Ογκολογικά Νοσοκομεία Αττικής και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα διαμονής τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη του έργου της «Πνοής Αγάπης», διοργανώνεται στις 13 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου «Καμίνι», μουσική εκδήλωση υπό τον τίτλο «Ο Βασίλης Μουστάκης τραγουδάει τον έρωτα». Συμμετέχουν ο ερμηνευτής Τάκης Κωνσταντακόπουλος και η μικτή χορωδία του Δήμου Νέου Ηρακλείου.  Η εκδήλωση αρχίζει στις 19.00. Η είσοδος είναι δωρεάν, με προαιρετική συνεισφορά για την «Πνοή Αγάπης».
Σχολιάστε