Παραδόθηκε στους πολίτες της Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη το νέο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο

Με ετήσια συνδρομή μόλις 20 ευρώ για τους κατοίκους του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ξεκίνησαν και επίσημα οι εγγραφές στο νέο δημοτικό γυμναστήριο στου Ρέντη, καθώς χθες 25/2 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του χώρου.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο, μια αποθήκη που επί της ουσίας μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο γυμναστήριο 230 τμ, περιλαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Μαζί με τα υπόλοιπα επτά υπαίθρια γυμναστήρια και το κλειστό στην πλατεία Χαλκηδόνας, ο Δήμος Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη αυξάνει τον αριθμό των χώρων εκγύμνασης και σωματικής διάπλασης των κατοίκων της περιοχής.

«Με σχεδιασμό, προγραμματισμό και με την ουσιαστική συμβολή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, καταφέραμε να μετατρέψουμε μια αποθήκη σ’ένα «στολίδι» για την πόλη. Ήδη από το καλοκαίρι είχαν σταματήσει να λειτουργούν τα γυμναστήρια στον Αγ.Ι. Ρέντη και έπρεπε να καλύψουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη για άθληση. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και περιμένουμε από τους δημότες μας να αγκαλιάσουν και αυτό το έργο με αγάπη και φροντίδα», ανέφερε σε δήλωση του ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, θα πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά:

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ, ιατρική βεβαίωση, (1) έγχρωμη φωτογραφία.

Όπως τονίζεται, η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα και η ετήσια συνδρομή για κατοίκους/δημότες είναι 20 ευρώ.

Για πληροφορίες και περισσότερα στοιχεία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΔΗΚΕΝΙΡ (Κύπρου 7, Αγ.Ι. Ρέντης) και στα τηλέφωνα  210 4819007,  210-4821555.
Σχολιάστε