Ο «εγκέφαλος» της περιβαλλοντικής επιτυχίας του Δήμου Χαλανδρίου, καθηγητής του ΕΜΠ Γερ. Λυμπεράτος στο OTAVOICE

Ο Δήμος Χαλανδρίου είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα με τις καινοτομίες και την περιβαλλοντική του ευαισθητοποίηση.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει διάφορες πλατφόρμες ανακύκλωσης και συνεχίζει δυναμικά προκειμένου να αναπτυχθούν νέες πράσινες δράσεις. Στην 3η διεθνή verde.tec είχε την τιμητική του καθώς βραβεύτηκε για τις δράσεις του και τις επιτυχίες του στις τεχνολογίες περιβάλλοντος, ενώ στο περίπτερο που έχει στηθεί, επικρατεί κοσμοσυρροή από τον κόσμο που σπεύδει να ενημερωθεί.

«Παρών» και ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε τα περιβαλλοντικά προγράμματα. Ένα όνομα γνωστό και μεγάλο και στον ακαδημαϊκό χώρο που «τρέχει» με επιτυχία όλα τα προγράμματα και συνεχίζει να εμπνέει με τις προτάσεις του.

Ο λόγος φυσικά για τον δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου και επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος Waste4Think, καθηγητή ΕΜΠ Γεράσιμο Λυμπεράτο ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο OTAVOICE για την έκθεση και το έργο που συντελέστηκε στον Δήμο που αποτελεί πρότυπο για την αυτοδιοίκηση.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος Waste4Think, καθηγητής ΕΜΠ Γεράσιμος Λυμπεράτος αποκλειστικά στο OTAVOICE.

Gepostet von OTAVOICE.gr am Samstag, 16. Februar 2019

 
Σχολιάστε