OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με ισχυρή γυναικεία παρουσία το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ν. Μπάμπαλου στο Ηράκλειο Αττικής

Τέσσερις γυναίκες είναι οι πρώτες νέες υποψήφιες που θα έχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» στις δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος.  

Οι τέσσερις κυρίες προέρχονται από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό χώρο και είναι:

  • Η  κα Λαμπρινή Κώτση, επιχειρηματίας και  υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε Πολυεθνική Εταιρία στον ευρύτερο χώρο του Τουρισμού.
  • Η κα Όλγα Μπελιμπασάκη, ηθοποιός και μητέρα 4 παιδιών, στέλεχος στο Τμήμα Προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου.
  • Η κα Χαρά Σκάρπου, στέλεχος στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Δ.Ε.Η. με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Εφήβων.
  • Η κα Ιωάννα Χατζηγιάνογλου, δικηγόρος, με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, το προσφυγικό και το μεταναστευτικό δίκαιο.

Οι υποψήφιες έχουν έντονη κοινωνική δράση και έχουν συμμετάσχει στα κοινά του Ηρακλείου ως μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Συλλόγων και Ομίλων Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού.

Κατά την συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, οι υποψήφιες εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη του Νίκου Μπάμπαλου και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το Ηράκλειο να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που απασχολούν και τις ίδιες για την πόλη στην οποία ζουν και δημιουργούν.

Συμφώνησαν ότι ο κοινός στόχος που τους/τις ενώνει σε αυτήν την προσπάθεια είναι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης με τη συνεισφορά της γνώσης και της εμπειρίας όλων όσοι/ες μπορούν και θέλουν να προσφέρουν.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice