OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Λ. Μίχος: «Θέλουμε πίσω την πόλη μας και τις ζωές μας»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάμπρος Μίχος, μετά και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του συνδυασμού του στο κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», συνεχίζει την επαφή με τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, γειτονιά-γειτονιά  διοργανώνοντας ανοικτές συγκεντρώσεις.

Έτσι, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, ο Λάμπρος Μίχος και υποψήφιοι της παράταξής του «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά», βρέθηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής «Ελένη Φωκά» για να συζητήσουν με τους κατοίκους της πολύπαθης περιοχής. Οι κάτοικοι μαζεύτηκαν από νωρίς, αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες για να ανταμώσουν και πάλι με τον επί σειρά ετών αγαπημένο τους δήμαρχο.

Το πανό της παράταξης, με τις φωτογραφίες που ανέσυραν από την μνήμη των κατοίκων παλαιές ωραίες στιγμές του πάρκου, τα δήλωνε όλα! Παιδιά συνοδευόμενα από γονείς και παππούδες, να παίζουν με ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια! Μαθητές σχολείων να κάθονται στην εξέδρα και να κάνουν μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής από τροχονόμους! Χρωματιστά όργανα παιδικής χαράς με σκαρφαλωμένα από παντού παιδιά, ανέμελοι ποδηλάτες να τρέχουν γύρω από την πλατεία! Παντού χαρούμενα προσωπάκια! Ανάμεσα στις φωτογραφίες και μία από τα εγκαίνια της πλατείας με την ηρωίδα δασκάλα των κατεχομένων της Κύπρου κα Ελένη Φωκά στην οποία είναι αφιερωμένο το πάρκο.

Ο κ. Μίχος χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, τα είπε και πάλι όλα έξω από τα δόντια. Ο χώρος αυτός, σήμερα δε θυμίζει τίποτα από όλες αυτές τις όμορφες εικόνες. Το πάλαι ποτέ σημείο συνάντησης των παιδιών μετά το σχόλασμά τους από το σχολείο, για να παίξουν, έχει μετατραπεί σε στέκι ναρκομανών και κακοποιών στοιχείων. Πλήρης εγκατάλειψη, αδιαφορία, όλα υπό διάλυση! Ακόμη και το ωδείο που επί θητείας του λειτουργούσε υποδειγματικά και μοσχοβολούσε, σήμερα μυρίζει τσιγαρίλα! Απαράδεκτο για ένα μουσικό εκπαιδευτήριο. Η ευθύνη για τα παραπάνω, ανήκει αποκλειστικά στη σημερινή διοίκηση του δήμου. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς στην Αγία Βαρβάρα αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι ο νοικοκυρεμένος δήμος που υπερηφανεύεται ότι έχει ο κ. Καπλάνης, είναι ένα μεγάλο ψέμα! «Ήθελα πολύ να πετύχει σαν δήμαρχος ο Γιώργος Καπλάνης, αλλά αυτός μας απογοήτευσε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος και υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι υπογράφει μαζί τους «Συμβόλαιο Τιμής» πως θα συγκρουστεί με το συγκεκριμένο κατεστημένο.

Με το σύνθημα «Θέλουμε πίσω την πόλη μας και τις ζωές μας» ο Λάμπρος Μίχος σημείωσε πώς η παράταξη του δέχεται ήδη πόλεμο και προειδοποίησε ότι αυτό θα αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στις εκλογές του Μαΐου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι έχει και μεγάλους στόχους, πρόγραμμα και έτοιμες τις λύσεις για όλα, όπως η υπογειοποίηση των καλωδίων υψηλής τάσης ώστε να απομακρυνθούν οριστικά από την πόλη μας οι πυλώνες, η επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου Πάνθεον, η αξιοποίηση του χώρου της π.Βιοχρώμ.

Με το τέλος της ομιλίας, δόθηκε ο λόγος στους κατοίκους να πουν ανοιχτά την γνώμη τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και αναζητούν λύσεις. Παρά το τσουχτερό κρύο, οι κάτοικοι δεν είχαν τη διάθεση να αποχωριστούν τον κ. Μίχο, δείχνοντάς του με την παρουσία τους, την αγάπη που τρέφουν προς το πρόσωπό του.

Το επόμενο διάστημα ο  κ. Μίχος, θα συνεχίσει τις συζητήσεις με κατοίκους, ανά γειτονιά με στόχο να καταγραφούν όλα τα προβλήματα και από τις 10 Μαρτίου ανακοινώθηκε η  λειτουργία του εκλογικού κέντρου της παράταξης επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον της Τράπεζας Πειραιώς.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice