Απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα έδωσε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Αυτό που προκάλεσε ήδη αντιδράσεις ακόμη και από συνυποψήφιους της από την συνέντευξη ήταν η απάντηση που έδωσε με ευκολία για τις αντιδράσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αναφέρθηκε για τη «Βόρεια Μακεδονία» σχολιάζοντας πως δεν δυσκολεύεται να αποκαλέσει τους γείτονες με το νέο τους όνομα.
Σημείωσε ότι βλέπει τη Θεσσαλονίκη ως κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πως πρέπει να λυθούν τα προβλήματα με τις γείτονες περιοχές. «Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη επιλογή για τον τουρισμό των γειτόνων μας. Αυτό δεν πρέπει να το αξιοποιήσουμε;» αναρωτήθηκε. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στα ζητήματα καθαριότητας , στα τραπεζοκαθίσματα και στις συγκοινωνίες. Με δεδομένο ότι στη Θεσσαλονίκη το θέμα Πρέσπες παραμένει στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος η θέση που παίρνει η Νοτοπούλου , ακολουθώντας πιστά την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, την φέρνει σε πολύ χαμηλά ποσοστά.