Η δημοτική παράταξη «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με μεγάλη προσέλευση πολιτών του Αιγάλεω, που γέμισαν ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο Γιάννης Ρίτσος και τους χώρους έξω από αυτό.

Η εκδήλωση διακρίθηκε για το κλίμα της ενότητας, της ομόνοιας, της συνεργασίας και ενός νέου αισιόδοξου μέλλοντος για την πόλη μας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά στον λόγο του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Σκλαβούνος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν:

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτριος Μπίρμπας καθώς και το σύνολο των Αντιδημάρχων.

Οι πρώην Δήμαρχοι Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς και κ. Πάνος Σπηλιώπουλος.

Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος αυτοδιοικητικών στελεχών από όλους τους Δήμους και την Περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω.

Πρόεδροι και αντιπροσωπείες πολιτιστικών, αθλητικών και εμπορικών συλλόγων.

Επικεφαλής δημόσιων φορέων, υπηρεσιών και σχολικών διευθύνσεων & μονάδων.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, αντιπροσωπείες φορέων αποστράτων αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας.

Η δημοτική παράταξη «ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», έδωσε ξεκάθαρο στίγμα τοπικό και αμιγώς αυτοδιοικητικό με ανεξάρτητο χαρακτήρα, στην εκδήλωση, απαλλαγμένο από πολιτικά πρόσημα πράγμα που θα μπορούσε να διαπιστώσει κανείς τόσο από την προσέλευση του κόσμου όσο και από την ευρεία αντιπροσώπευση.
Σχολιάστε