OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοινώνει ογδόντα στελέχη του συνδυασμού του

Μπορεί ο Διονύσης Ψωμιάδης δικαιωματικά να είναι ο πρώτος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος δήμαρχος θα ανακοινώσει δημοσίως έναν αριθμό 80 στελεχών της παράταξής του.

Ήδη τα ονόματα, πλην του αδελφού του, ο κ. Ψωμιάδης τα έχει μαζέψει, καθώς εδώ και καιρό, έκανε τις επαφές του στην κοινωνία, αποφεύγοντας να μπει στη διαδικασία συνεννόησης με κομματικά στελέχη ή αυτοδιοικητικούς παράγοντες αποκλειστικά.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει και υποψήφιους από αυτές τις κατηγορίες, ωστόσο η πλειοψηφία θα είναι επαγγελματίες και πρόσωπα αποδεκτά και γνωστά στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, όπως τα χαρακτηρίζει.

Και δεν εννοούμε μόνο τον «Παυλάρα», τον λαχειοπώλη, αλλά και τον τραγουδιστή, Γιάννη Ρέλλη, στου οποίου το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Σε Λέω» είχε συμμετάσχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ή τον Βασίλη Τουλίκα, πρώην νομαρχιακό σύμβουλο, εκπαιδευτικό και σύμβουλό του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης για θέματα Παιδείας (τότε με τον Μίμη Φωτόπουλο, νυν δήμαρχο Δέλτα).

Την ερχόμενη Τρίτη μάλιστα τα 80 (μπορεί και περισσότερα) στελέχη του συνδυασμού του κ. Ψωμιάδη θα έχουν την πρώτη κεκλεισμένων των θυρών συνάντησή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο κ. Ψωμιάδης θα αναλύσει τους στόχους της παράταξης και ένα πρώτο πρόγραμμα για την προεκλογική περίοδο.

Μια μέρα μετά, Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη προγραμματίζεται να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση των 80 ονομάτων.

Πληροφορίες λένε ότι θα επιλεγεί απλώς η ανακοίνωση κι όχι κάποια ειδική εκδήλωση, δεδομένου ότι ο κ. Ψωμιάδης επιλέγει την τακτική των χαμηλών τόνων, διότι είναι αρκετά νωρίς για εντατική προεκλογική εκστρατεία.

Χαμηλούς τόνους προτίθεται ο ίδιος να κρατήσει και απέναντι σε συνυποψήφιους του από τον παραδοσιακό χώρο της ΝΔ, όπως τον χαρακτηρίζει, προφανώς εννοώντας ότι κάποιοι ανθυποψήφιοί του που εμφανίζονται ως κεντροδεξιοί και νεοδημοκράτες για τον ίδιο δεν είναι… «Όχι εντάσεις και προστριβές, ακόμη είναι νωρίς», έλεγαν στη Voria.gr συνεργάτες του κ. Ψωμιάδη.

Ο κ. Ψωμιάδης έχει τοποθετηθεί και για τις δημοσκοπήσεις που είδαν επισήμως ή ως διαρροές το φως της δημοσιότητας, τονίζοντας ότι η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται στο τέλος και πως έχει πολύ νερό να κυλήσει στο αυλάκι ακόμη.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice