OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κηφισιάς: To 1ο Μαθητικό Συνέδριο Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης

Το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς σας προσκαλεί στην τελετή έναρξης του 1ου  Διεθνούς Μοντέλου Προσομοίωσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, 1MSKMUN, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.45 στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Το Συνέδριο είναι τετραήμερο 21-22-23-24 Φεβρουαρίου και θα συμμετάσχουν 220 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από τα σχολεία της Αττικής, σε ρόλο διπλωματών, με τη συνοδεία των καθηγητών τους. Λειτουργεί ως προσομοίωση των εργασιών τού Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Συγκεκριμένα προσομοιώνονται οι εργασίες των Επιτροπών τής Γενικής Συνέλευσης, τού Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τού Συμβουλίου Ασφαλείας τού Ο.Η.Ε. Εκπαιδευτικός σκοπός τού Συνεδρίου είναι η ευαισθητοποίηση των νέων σχετικά με τα παγκόσμια προβλήματα που αφορούν σε θέματα πολιτικού, ανθρωπιστικού, πολιτιστικού, αναπτυξιακού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών (1MSKMUN 2019) του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς διοργανώνεται με την υπ’ αριθμ. Φ15.1/150145/Δ2/ 12/09/2018 έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice