OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Καλαμαριάς: Ο Γ. Δαρδαμανέλης παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους με τον συνδυασμό του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης παρουσίασε χθες το απόγευμα σε μία πρωτοφανή, από άποψη προσέλευσης κόσμου, εκδήλωση τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ναυάρχου Βότση στην Καλαμαριά το οποίο πλημμύρισε στην κυριολεξία από φίλους και συνοδοιπόρους της παράταξης. Μάλιστα, ειπώθηκε χαρακτηριστικά από παλιούς Καλαμαριώτες, ότι τέτοια μεγαλειώδη συμμετοχή σε προεκλογική εκδήλωση δημοτικής παράταξης έχει πάρα πολλά χρόνια να δει η Καλαμαριά. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Φούλη Καλαϊτζίδου.  

Το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, οι Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνος Γιουτίκας και Κωνσταντίνος Πάλλας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Φύκα, ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο  πρώην Γραμματέας Εσόδων Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην Αντινομάρχης και πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λευτέρης Τζιόλας, ο δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας και πλήθος άλλων πολιτευτών.

Παρουσιάστηκαν είκοσι επτά (27) υποψήφιοι εκ των οποίων οι δέκα είναι γυναίκες. Οι υποψήφιοι διατρέχουν όλες τις ηλικίες αφού ο νεότερος είναι ηλικίας 22 ετών και ο μεγαλύτερος είναι ηλικίας 60 ετών. Από άποψη δε επαγγελματικής ενασχόλησης καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους (ενδεικτικά μηχανικοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, καθηγητές, επιχειρηματίες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, κλπ).

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης τόνισε την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή σελίδας στον Δήμο. Μεταξύ άλλων, είπε πως θα ενθαρρύνει τη νεολαία αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα αξιοποιώντας με κάθε τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της Καλαμαριάς. Προτεραιότητά του είναι η δυναμική διεκδίκηση κονδυλίων. Υποστήριξε ακόμα πως όλες οι υπηρεσίες οφείλουν να λειτουργούν προς όφελος του δημότη, ότι θα εκσυγχρονιστούν με εισβολή νέων τεχνολογιών και πως ο ίδιος θα φροντίσει να “σπάσει” το πελατειακό σύστημα που έχει εγκαθιδρυθεί στο Δήμο τα τελευταία τριάντα χρόνια.  

Τα ονόματα των υποψηφίων:

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΒΙΣΒΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΔΡΟΓΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ZOYNH ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΝΕΓΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΚΑΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ ΒΑΣΩ
ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ
ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ
ΟΥΡΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΣΑΝΤΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΥΛΑΪΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice