OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ρούσσης: «Έργο παράγουν αυτοί που μπορούν… Και δεν μπορούν όλοι!»

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης με μήνυμα του ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη όλο το προσωπικό του Δήμου αλλά και τους εθελοντές που εργάστηκαν ακατάπαυστα και νυχθημερόν για τη διατήρηση του οδικού δικτύου ανοικτού, τη διαχείριση της κυκλοφορίας και γενικότερα την εξυπηρέτηση πολιτών, στο διάστημα που η κακοκαιρία “χτυπούσε” τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα όμως εξαπέλυσε τα βέλη του σε όλους αυτούς που: «δεν τους αφήνει η μικροπρέπεια που τους χαρακτηρίζει και η ανάγκη τους για αντιπολίτευση, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και τους κάλεσε να: «συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζεστασιά του καναπέ τους και την άσκηση κριτικής από το facebook! Εξάλλου, έργο παράγουν αυτοί που μπορούν. Και δεν μπορούν όλοι!!!».

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση:

«Φίλες και φίλοι,

Μετά από ένα δύσκολο τριήμερο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τον Δήμο Ωρωπού στο σύνολό του, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που για ολόκληρα μερόνυχτα προσπαθούσαν να διατηρήσουν τόσο το κεντρικό οδικό δίκτυο, αν και είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής, όσο και τους δρόμους μέσα στους οικισμούς ανοιχτούς. Η προσφορά των υπαλλήλων του Δήμου μας, αλλά και των εθελοντών υπήρξε συγκινητική, αφού με κίνδυνο ακόμα και της σωματικής τους ακεραιότητας δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό, αψηφώντας κάθε δυσκολία.

Σε τόσο αντίξοες καιρικές συνθήκες προσπαθήσαμε πολύ και τα καταφέραμε ικανοποιητικά οι συνεργάτες μου κι εγώ. Γνωρίζω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις οποίες προσωπικά παρέχω τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια, από θέση ευθύνης. Είμαι όμως σίγουρος, ότι κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν, ενώ ζουν τόσα χρόνια στην περιοχή μας, ότι όλοι οι Δήμοι δεν είναι ίδιοι και ο καθένας έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, σε μια όμως θεομηνία απαιτείται ψυχραιμία, κατανόηση και αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων που κοπιάζουν. Μάλλον δεν τους αφήνει η μικροπρέπεια που τους χαρακτηρίζει και η ανάγκη τους για αντιπολίτευση, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν πειράζει…

Ωστόσο, οι κρίνοντες είναι αυτοί που κρίνονται πρώτοι για τη συνηθισμένη πλέον απουσία τους από τον τόπο μας και τα προβλήματά του. Ας συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζεστασιά του καναπέ τους και την άσκηση κριτικής από το facebook! Εξάλλου, έργο παράγουν αυτοί που μπορούν. Και δεν μπορούν όλοι!!!».

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice