Press trip γνωριμίας με τις γαστρονομικές και οινικές διαδρομές στην Περιφέρεια Αττικής

Η ευλογημένη αττική γη, ο ιστορικός αττικός αμπελώνας και η πλούσια αττική γαστρονομία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σημαντικών «παικτών» της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, οι οποίοι για τέσσερις μέρες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γνωστές και άγνωστες διαδρομές που επιφυλάσσει στους επισκέπτες της σε κάθε γωνιά της η Αττική, και να ζήσουν αξέχαστες άγνωστες εμπειρίες, τις οποίες θα προβάλουν και θα προτείνουν με τη σειρά τους στο κοινό της χώρας τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθώντας σταθερά το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της, η Περιφέρεια Αττικής υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Τουρισμού και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Τουρισμού, Ελένης Δημοπούλου, και με τη συνεργασία του product club «AtticaWine & FoodExperience», διοργάνωσε νέο ταξίδι εξοικείωσης (fam & press trip) με τίτλο «Οινικός και Γαστρονομικός Τουρισμός στην Αττική», φιλοξενώντας κορυφαίους tour operators, δημοσιογράφους και bloggers από σημαντικές διεθνείς τουριστικές αγορές, στο διάστημα από 17 έως 20 Δεκεμβρίου 2018.

Oι είκοσι τέσσερις (24) κορυφαίοι επαγγελματίες του Τουρισμού – επικεφαλής και σημαντικά στελέχη τουριστικών γραφείων που διακινούν μεγάλο αριθμό ταξιδιωτών προς την Ελλάδα ετησίως, αλλά και ειδικευμένοι στον οινικό και γαστρονομικό Τουρισμό δημοσιογράφοι – από Ιταλία, Τουρκία, Κύπρο, Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Κάτω Χώρες, Γερμανία, Πορτογαλία και Ισπανία εκπροσώπησαν σημαντικούς τουριστικούς φορείς, όπως οι Top Kinisis Travel L.T.D, Euzone Travel, Intra Latin Tur, Intra World, IntraTravel και Grecos Holiday.

Η φιλοξενία αυτή χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ




Σχολιάστε