Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι του Απόστολου Τζιτζικώστα

Την ικανοποίησή του από το έργο της θητείας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Π.Ε. Σερρών εξέφρασε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών αναφέρθηκε στο σύνολο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση ολοκλήρωσής τους στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας, εξαιτίας της αλλαγής του νόμου για τα δημόσια έργα.

Σχετικά με τις προθέσεις του για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε «στρατιώτης» στο πλευρό του Απ.Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνοντας λόγο για αδιαμφισβήτητη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού, ενώ δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει και την πρόθεσή του ν’ αναλάβει το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών.

Υποψήφια και η Κατ.Περιστέρη

«Πρωταρχικός στόχος όμως είναι η νίκη του συνδυασμού μας και φυσικά η προσωπική μου εκλογή» έσπευσε να διευκρινίσει ο κ. Σπυρόπουλος, τονίζοντας ότι η δυναμική του συνδυασμού εκφράζεται και από το μεγάλο ενδιαφέρον των Σερραίων να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για την Π.Ε. Σερρών.

Όπως υποστήριξε, από τις υποψηφιότητες που φέρεται να έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής είναι αυτές των: Κυριάκου Ασίκογλου  και Δημήτρη Καρυπίδη, όπως και της Κατερίνας Περιστέρη.

Παν.Σπυρόπουλος: «Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο Απ.Τζιτζικώστας»

Ανεξάρτητα πάντως από όσους είναι ή δηλώνουν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, η τελική επιλογή θα γίνει από τον επικεφαλής, σπεύδει να δηλώσει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

«Τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου τον έχει ο Απ.Τζιτζικώστας» τονίζει με έμφαση ο κ.Σπυρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να επιλέγει τους καλύτερους και να μπορεί να συνεργάζεται με όλους.

Πηγή: ert.gr
Σχολιάστε